Buitengewoon Omgevingswerken

Buitengewoon omgevingswerken:

tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud in Oost- en West-Vlaanderen

Contacteer ons

Het woord tuinaanleg doet onze service geen eer aan. We doen immers zoveel meer dan enkel uw tuin aanleggen, zodat uw tuin zoveel meer wordt dan enkel een tuin.

We bedenken, creëren, ontwerpen en brengen harmonie. We ontwikkelen een totaalconcept dat perfect beantwoordt aan uw unieke woning en karakter. En daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg.

Uw tuin wordt zoals u bent

lijn

Eerst en vooral gaan we samen uitgebreid rond de tafel zitten. Waar wilt u naartoe met uw tuin? Houdt u van tuinieren of wilt u met minimaal onderhoud toch maximaal genieten? Houdt u van bloemen, of eerder van mooie en sierlijke bestrating? Wilt u statige bomen planten, of net niet?

Wie u bent, bepaalt de stijl en indeling van uw tuin. Het is immers niet de bedoeling om u op te zadelen met weelderige bloemenperken als u niet graag in de tuin werkt. We kijken verder, naar de toekomst. Zodat u écht gelukkig wordt van de tuin waarin u buiten komt.

Van ontwerp tot onderhoud: alles kan

Buitengewoon Omgevingswerken neemt uw tuinproject van a tot z in handen. Als ervaren tuinaannemer weten we hoe dat moet. We begeleiden u doorheen het hele traject

Wilt u ons echter alleen inschakelen voor de aanleg of het onderhoud van uw tuin? Ook dat kan. Maar u kunt ook op ons rekenen voor een totaalconcept in de stijl waar u van houdt.

Contacteer ons voor:

  • tuinontwerp

  • tuinaanleg

  • tuinonderhoud

  • grond- en nivelleringswerken

  • verhardingswerken

Vraag nu uw gratis offerte aan!